HOI WERKT IS ER OOK VOOR JOU!

jan 1 2018

HOI Werkt is vaak in gesprek met betrokken inwoners die actief zijn in de Hilvarenbeekse politiek. We vertegenwoordigen alle kernen, dus onze gesprekken met inwoners voeren we in de hele gemeente. Bij deze gesprekken valt ons op dat we best bekend zijn. Mensen kennen ons als de partij die de Roovert onverhard wil laten en als partij die er iets aan gelegen is hoe wij onze leefomgeving nalaten aan volgende generaties.

GAST VAN DE RAAD

Onbekend maakt onbemind. Deze spreuk is zeker van toepassing op de lokale politiek. Slechts enkelen verdiepen zich in wat er in raadscommissies en raadsvergaderingen gebeurt. Voor de meesten is dat een ‘ver-van-mijn-bed-show’. Als je geïnteresseerd bent kun je er meer over te weten komen. Je kunt bijvoorbeeld als gast van de raad een vergadercyclus meemaken. Daarbij krijg je uitleg over het proces van informeren, debatteren en besluiten. Met koffie en gebak, nog wel.

Ook kun je de openbare vergaderingen vanaf de publieke tribune bijwonen. En als je de vergaderingen thuis wilt volgen, kan dat rechtstreeks via de site van de gemeente. Soms is het saai, maar meestal wordt er levendig gedebatteerd. Op dezelfde site vind je ook de vergaderstukken, informatie uit de eerste hand.

SOMS MOET ER DOORGEPAKT WORDEN

De fractie- en commissieleden van HOI Werkt zijn betrokken mensen. Wij bekommeren ons om alle inwoners van Hilvarenbeek. We zijn geen stilzitters, gaan langs de deur bij zoveel mogelijk mensen op bezoek en laten ons graag uitnodigen door belangenorganen en verenigingen. Zodat we weten wat er leeft. We luisteren naar iedereen, naar zowel voor- als tegenstanders van een plan. En soms moet er doorgepakt worden! Daarvoor zitten wij voor jou aan tafel.

HET KAN OOK ANDERS

Want wij zitten er niet voor die enkeling die alleen nog maar meer wil, nóg meer ruimte nodig heeft, nóg meer bezit wil, of nóg meer wil verdienen. Wil je ons helpen of meedoen, dat kan, maar ga in ieder geval op 21 maart stemmen op de partij die ernaar streeft dat het anders wordt.

HOI Werkt, partij voor eerlijke politiek
Reacties? Stuur ze naar info@hoiwerkt.nl