HOI WERKT KIEST MET GROTE LIJST VOOR SAMENWERKING

jan 25 2018

HOI Werkt gaat met 50 kandidaten de verkiezingen in. Op de eerste vijf plaatsen staan kandidaten die ook nu al actief zijn als raadslid. De huidige fractievoorzitter Gon Boers werd in de algemene ledenvergadering met unanieme stemmen opnieuw gekozen als lijsttrekker. Jozef van der Maas staat op nummer 2 en Diessenaar André Fouchier is nummer 3 op de lijst. De huidige raadsleden Rian van de Schoot en Bart Elbers staan als nummer 4 en 5 op de lijst.

NIEUWKOMER

Nieuwkomer als nummer 6 op de lijst is de 22-jarige Ko Hamelink die sinds 1,5 jaar actief is voor HOI Werkt als commissielid. Ook commissielid Myriam Wiercx staat als nummer 7 op een verkiesbare plaats. Nieuw bij de eerste tien kandidaten zijn verder Maurice Huisman, Cia Jansen en Hannie Jansen. Cia heeft haar roots in Twente, terwijl Hannie een echte Hilvarenbeekse is. Ze zijn dan ook geen familie van elkaar. Het huidige raadslid Johan Tameris doet weloverwogen een stapje terug op de lijst omdat hij een rol als commissievoorzitter ambieert.

HET KAN OOK ANDERS

In 2010 kwam HOI (Helder Open en Integer) als nieuwe partij de raad binnen met 3 zetels. In 2014 groeide de partij als HOI Werkt van 3 naar 6 zetels. HOI Werkt gaat de verkiezingen in met het thema ‘Het kan ook anders’ en wil de komende raadsperiode de politiek op een andere manier inrichten. Dat betekent dat we na de verkiezingen met álle raadsleden een raadsagenda samenstellen op hoofdlijnen. Dat we niet meer werken met een coalitie en een oppositie. Dat we met respect voor elkaars mening zoeken we naar oplossingen. We denken niet langer in hokjes. We werken niet tégen elkaar maar mét elkaar. Zodat we een raad krijgen die vertrouwen heeft in elkaar, in onze inwoners en in de toekomst.

HET IS NU TIJD VOOR VERANDERING

Het is nu tijd om te kiezen voor een andere koers. Tijd om te kiezen voor andere politiek. Ga daarom stemmen op 21 maart en kies voor NIEUWE POLITIEK.

HOI Werkt, partij voor eerlijke politiek Reacties? Stuur ze naar info@hoiwerkt.nl