HOI WERKT ORGANISEERT POLITIEK CAFÉ

jan 1 2018

Op vrijdagavond 19 januari organiseert politieke partij HOI Werkt een politiek café met als thema ‘Het kan ook anders’. Deze avond geeft Bekenaar prof. dr. René Clarijs, hoogleraar in Sint-Petersburg, een interactief gastcollege over vernieuwing in de politiek. Hij gaat daarbij in op ontwikkelingen in Nederland in relatie tot de gemeenteraadsverkiezingen van 21 maart. De bijeenkomst start om 20.00 uur in de Gouden Carolus in Hilvarenbeek. De toegang is gratis.

ONAFHANKELIJK

René Clarijs is onafhankelijk en neemt geen standpunten in. René wil de bezoekers van het politiek café laten nadenken over vragen als: Gaan stemmen, maakt dat wat uit? Doet de gemeenteraad het wel goed? Waar komt onze wil tot samenwerken vandaan? Worden door de politiek de verschillen kleiner of juist uitvergroot? Kun je andere resultaten verwachten als je steeds hetzelfde doet? Dat alles moet leiden tot misschien wel de allerbelangrijkste vraag: Waar gaat onze samenleving naar toe?

NEEM JE MOBIEL MEE

Tijdens de lezing peilt René meerdere keren de mening van de aanwezigen. Dat gebeurt anoniem met je mobiele telefoon. Zorg dus dat je die bij je hebt. De uitdagende stellingen leiden tot interactie en discussie.

JOUW STEM MAAKT HET VERSCHIL

Deze lezing over verleden, heden en toekomst van de gemeentepolitiek levert boeiende informatie op. Informatie die je helpt om op 21 maart zorgvuldig te kunnen stemmen. Een wetenswaardige avond voor ieder die weet wat hij of zij gaat stemmen én voor ieder die dat nog niet weet. Want dit keer valt er echt iets te kiezen. Jouw stem maakt het verschil. Gaan we op de oude voet door? Of verleggen we de koers?

HOI Werkt, partij voor eerlijke politiek
Reacties? Stuur ze naar info@hoiwerkt.nl