namen wethouders zijn bekend

jun 10 2022

Hier zijn ze dan. De wethouders die we op 16 juni aan de gemeenteraad willen voorstellen. Samen met onze fractievoorzitter Ko Hamelink op de foto. We zijn superblij met dit ijzersterke team. Graag stellen we ze aan je voor:

De Hilvarenbeekse wethouder Gerrit Overmans (rechts op de foto).

Links op de foto Piet Machielsen en Esther Langens, allebei uit Oirschot. Esther was daar de afgelopen vier jaar wethouder en Piet de afgelopen 12 jaar.

Deze kandidaten brengen een dijk bestuurlijke ervaring en deskundigheid mee. Ze willen graag aan de slag met democratische vernieuwing. Alle drie de kandidaten kennen Hilvarenbeek goed en weten wat er speelt in Hilvarenbeek. Samen met de burgemeester gaan ze de schouders zetten onder het samenlevingsakkoord.

WIL JE DE WETHOUDERS ONTMOETEN?

Kom dan zaterdag 11 juni tussen 11.00 en 14.00 uur naar de participatiemarkt in de ontmoetingsruimte van het gemeentehuis. Dan kun je met ze in gesprek.

REAGEER OP HET SAMENLEVINGDSAKKOORD

Zaterdag bij deze bijeenkomst kun je tegelijk een reactie geven op het samenlevingsakkoord. Dat kan ook tot en met zondag 12 juni op www.hilvarenbeek.nl/samenlevingsakkoord