POLITIEK CAFÉ 29 NOVEMBER HOI WERKT

nov 18 2019

HOI Werkt bespreekt ook de keerzijde van duurzame energie

Op vrijdagavond 29 november organiseert HOI Werkt een bijeenkomst over de keerzijde van duurzame energie. Over dertig jaar moet alle elektriciteit duurzaam worden opgewekt. De vraag is hoe we dat voor elkaar krijgen. Hebben we echt grote zonneweides en windmolens nodig? En wat betekent dit voor ons landschap?

Deze vragen zijn onderwerp van discussie op 29 november. De bijeenkomst start om 20.00 uur in de Gouden Carolus.

Zonnepanelen en windmolens

Tijdens de avond geven verschillende sprekers hun visie op het vraagstuk van duurzame energie.

André Dippell, directeur van OM |nieuwe energie vertelt over de grote opgave waarvoor we staan en welke stappen je kunt zetten om te komen tot honderd procent duurzame energie.

Mariëlle Kok van Kruit|Kok Landschapsarchitecten laat zien welke overwegingen belangrijk zijn bij inpassing van zonnepanelen in het landschap.

Panel

Na de pauze gaat een panel van drie personen met elkaar en de aanwezigen in gesprek over noodzaak en voorwaarden van duurzame energie.

Het panel bestaat uit: Milko Huijben van lokale energiecoöperatie Hilverstroom, wethouder duurzaamheid Ted van de Loo en raadslid Ko Hamelink, woordvoerder duurzaamheid voor HOI Werkt.

De presentatie is in handen van Michiel van der Sanden.

Vanaf 19.30 uur is iedereen welkom in de Gouden Carolus. De avond start om 20.00 uur en eindigt rond 22.00 uur. De toegang is gratis.

Bel voor vragen of meer informatie naar fractievoorzitter Gon Boers (06 54 32 34 32) of mail naar info@hoihilvarenbeek.nl.