Corrie Vermeer

Ambassadeur

Waar hou jij je in het dagelijks leven mee bezig?

Ik ben oprichtster en eigenaar van Silentio, een centrum voor meditatieve yoga, meditatie en mindfulness. Ik verzorg trainingen mindfulness en zet me ervoor in mindfulness in het onderwijsprogramma voor middelbare scholen op te nemen. Ik begeleid als vrijwilliger kinderen met autisme. Heb 25 jaar in het bestuur gezeten van ’t Kleine Verschil en ben 30 jaar voorzitter geweest van het Rode Kruis. Ik hou van fietsen en wandelen en ben op de fiets naar Rome geweest.

Wat is voor jou de mooiste plek in onze gemeente?

Het Diessens Broek. Hier zit een enorme rijkdom aan vogels.

Wat wil je graag veranderen in onze gemeente?

De zorg voor gezinnen. Als de basis in het gezin goed is, werkt dit door naar de kinderen. En ik zou meer balans willen in het buitengebied. Geen grote villa’s meer toevoegen in het buitengebied, maar normale woningen. Ook zou ik meer beleid willen als het gaat om verlichting. Na 22.00 uur zou het buiten donker moeten zijn.

Waar word je blij van?

Het licht, de zon en de maan.

Waarom HOI Werkt?

Laat alle politieke partijen samenwerken aan duurzaamheid, gezondheid, algemeen belang en gezonde lucht en daar samen voor gaan. Laat de macht los en werk samen. En zorg dat de wethouder boven de partijen staat. HOI Werkt durft hiervoor te kiezen en het anders te doen.