Leila Wijnhoven-Constancia

Commissielid

Waar hou jij je in het dagelijks leven mee bezig?

Vanaf mijn jeugd, die ik op Curaçao heb doorgebracht, ben ik geïnteresseerd in wat mensen beweegt en daardoor ook in de politiek. Ik ben 20 jaar geleden in Nederland afgestudeerd als hbo’er in de journalistiek en communicatie. Ik heb in Hilversum gewerkt voor de Wereldomroep. Die kennis en ervaring heb ik meegenomen in alles wat ik tot nu toe heb ondernomen in mijn werkend leven en maatschappelijke activiteiten. Ik werk nu als backoffice medewerker bij de overheid. In mijn vrije tijd wandel ik graag. Daarom ben ik lid geworden van wandelvereniging Olat Hilvarenbeek. Ook ben ik correspondent bij De Uitstraling. Daarnaast ben ik lid van De Brabantse Wijnsociëteit. Ik hou van dansen, lezen en muziek luisteren. Ga graag naar theater en musea.

Wat is voor jou de mooiste plek in onze gemeente?

Omdat ik graag wandel is mijn lievelingsplek in Hilvarenbeek de Rovertse Heide.  Ik kan daar uren rondstruinen. Verder is het altijd fijn vertoeven op de Vrijthof.

Waar word je blij van?

Ik word blij en ontroerd van ‘live’ muziek met name soul en jazz. Van oesters en mooie wijnen. Maar het geluk en blijdschap van de ander is ook aanstekelijk. Daar word ik ook blij van.

Waarom HOI Werkt?

HOI Werkt omdat het een echte dorpsgerichte partij is. Sociaal, proactief, democratisch en modern. Niet bang om te vernieuwen en om zaken op een andere manier op te pakken. Altijd met het belang van Hilvarenbeek voorop.